• Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Subscribe by email
  • RSS
Masthead header

Φωτογράφος γάμου και σωστή επικοινωνία μαζί του

Επικοινωνία με το φωτογράφο γάμου: τι ξεχνάτε!

Η πολύχρονη καριέρα μου ως φωτογράφος γάμου, απαθανατίζοντας τις πιο μαγικές στιγμές του γάμου χιλιάδων ζευγαριών μου έχει προσφέρει, μεταξύ άλλων, και μια απλή αλλά ουσιαστική συνειδητοποίηση: Η σωστή επικοινωνία είναι ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά της κάθε επιτυχημένης σχέσης – από τη σχέση ενός νεόνυμφου ζευγαριού που μόλις ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, μέχρι την επαγγελματική, σύντομη αλλά σημαντική τους σχέση με τον φωτογράφο του γάμου τους.

fotografisi_gamou_paralia

Φωτογράφηση γάμου θάλασσα

Το κάθε ζευγάρι που με προσεγγίζει, δείχνοντας ενδιαφέρον να μου αναθέσει τις φωτογραφίες του γάμου του, είναι σαφώς διαφορετικό. Υπάρχει, όμως, ένα αρκετά συνηθισμένο χαρακτηριστικό: Λίγοι αναζητούν να επικοινωνήσουν περισσότερo, πέρα από τις σαφώς σημαντικές συζητήσεις γύρω από τα πρακτικά θέματα της διαθεσιμότητας, των επιμέρους φωτογραφήσεων, της τοποθεσίας και της αμοιβής. Ίσως αυτό οφείλεται στο άγχος των πυρετωδών προετοιμασιών, ίσως απλώς δεν φαντάζονται τι παραπάνω θα μπορούσαν να συζητήσουν μαζί μου. Έτσι, αποφάσισα να γράψω μια λίστα ερωτήσεων, απαντήσεις στις οποίες μπορείτε να δώσετε μόνο εσείς. Δίνοντάς τες, όμως, θα με βοηθήσετε να γεμίσω το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου σας με φωτογραφίες όχι μόνο άρτιες επαγγελματικά, αλλά εικόνες που ταιριάζουν σε εσάς προσωπικά, και μαγικά στιγμιότυπα που εσείς μόνο ξέρετε πόση σημασία έχουν. Ας τις δούμε!

fotografisi_gamou_santorini

Φωτογράφηση γάμου στη Σαντορίνη

Ποιο είναι το «θέμα» του γάμου σας;

Τα τελευταία χρόνια, αρκετές νύφες και γαμπροί διαλέγουν μια συγκεκριμένη θεματική για το γάμο τους. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα τα ασυνήθιστα καπρίτσια που βλέπουμε στις ταινίες και το ίντερνετ: ακόμα και οι πιο απλές επιλογές κρύβουν, έστω ασυναίσθητα, την επιλογή μιας θεματικής, που αντικατοπτρίζει την ατμόσφαιρα που επιλέγετε για το γάμο και τη δεξίωση. Για παράδειγμα, μπορεί να επιλέξατε ο γάμος σας να είναι πολυτελής, παραδοσιακός ή καλοκαιρινός. Μπορεί αυτή η παράδοση να θέλει να τονίσει κάποια στοιχεία της καταγωγής σας, επειδή αντικατοπτρίζει τους ισχυρούς δεσμούς σας με τις οικογένειές σας ή κάτι άλλο. Ίσως θέλει να αποτυπώσει τις βαθιές θρησκευτικές σας πεποιθήσεις. Μπορεί να είναι μια φαινομενικά απλή γιορτή του έρωτά σας, αλλά να διαλέξατε να δώσετε βάση στο αγαπημένο σας λουλούδι, την εκκλησία που πάντα ονειρευόσασταν ή την αγαπημένη σας εποχή του χρόνου. Σκεφτείτε: οι επιλογές που κάνατε για το γάμο σας, τι προτιμήσεις, αξίες, πεποιθήσεις και γούστα αντικατοπτρίζουν; Έπειτα, δώστε μου μια μικρή ιδέα όλων αυτών. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσω να επικεντρώσω τη φωτογραφική ματιά όχι απλά στη χαρά σας, αλλά και σε όσα στοιχεία της που εκτιμάτε περισσότερο.

fotografos_gamou_athina

Φωτογράφηση γάμου απο επαγγελματία φωτογράφο

Ποιοι θα είναι οι σημαντικότεροι άνθρωποι στο γάμο σας;

Δε χωρά αμφιβολία πως σημαντικότεροι είστε ο ένας για τον άλλον. Πέρα από τα εννοούμενα όμως, όπως και τους γονείς και τους κουμπάρους σας, πολύ πιθανόν να έχετε την ευκαιρία να μοιραστείτε τη χαρά σας και με ορισμένους καλεσμένους που σας είναι σημαντικότεροι από άλλους. Ένας καρδιακός φίλος, ένα αγαπημένο ανιψάκι, ένας συγγενής στον οποίο τρέφετε ιδιαίτερη αδυναμία ή μια παιδική φίλη που ταξίδεψε από μακριά για να σας καμαρώσει νύφη. Βεβαίως και σε κάθε δεξίωση οι καλεσμένοι φωτογραφίζονται με το ζευγάρι. Εάν, όμως, προνοήσετε να με ενημερώσετε για το ποιοι είναι οι πιο αγαπημένοι σας άνθρωποι, θα μπορέσω να βεβαιωθώ πως θα αφιερώσω περισσότερα φωτογραφικά κλικ στα εσταντανέ σας και θα αποτυπώσω το συναίσθημα και τη συμμετοχή τους στην πιο όμορφη στιγμή της ζωής σας με τρόπο ιδανικό. Έτσι θα χαρείτε ένα άλμπουμ γάμου πλήρες συναισθημάτων, ανθρώπων και στιγμών, όχι μόνο με την επιφανειακή, αλλά και με την ουσιαστική έννοια της λέξης.

Ποια είναι η αισθητική σας;

Ζούμε σε μια εποχή πληροφορίας και εικόνας, όπου η ομορφιά είναι εμμονή πολλών. Συχνά, όμως, ξεχνάμε πως η ομορφιά είναι υποκειμενική, και αυτή η υποκειμενικότητα έχει διάφορες ερμηνείες. Βεβαίως και σε κάθε φωτογράφηση η πληθώρα και η ποιότητα των στιγμιότυπων καλύπτουν και τα δυσκολότερα γούστα. Εάν, όμως, επικοινωνήστε την αισθητική σας μαζί μου, οι φωτογραφίες σας θα είναι ακριβώς όπως αρέσουν σε εσάς. Σκεφτείτε, για παράδειγμα, ποια στοιχεία της εμφάνισής σας βρίσκετε πιο εντυπωσιακά: Εάν με ενημερώσετε πως αφιερώνετε ιδιαίτερη φροντίδα στα πλούσια μαλλιά σας ή ότι μαγευτήκατε πάνω από όλα από το υπέροχο βλέμμα του συντρόφου σας, θα μπορέσω να χρησιμοποιήσω αυτή την πληροφορία για να συνθέσω φωτογραφίες που επικεντρώνονται ακριβώς εκεί που θέλετε. Παρομοίως, εάν κάποιο χαρακτηριστικό σας σας φέρνει αμηχανία, κάθε καλός φωτογράφος θα επιλέξει την κατάλληλη γωνία για να το κρύψει, ή ακόμα καλύτερα, να το δείξει πολύ ομορφότερο. Παρομοίως, αναρωτηθείτε τι είδους φωτογραφίες σας αρέσουν: άλλοι εκτιμούν περισσότερο την αισθητική σιγουριά των «στημένων» φωτογραφιών ενώ μερικοί προτιμούν την ειλικρίνεια του αντίθετου. Ακόμα καλύτερα, αναζητήστε ανάμεσα στις ενημερωμένες galleries του site μου τις 4-5 φωτογραφίες που εκτιμάτε περισσότερο καλλιτεχνικά, ώστε να προσπαθήσω να απαθανατίσω παρόμοια ατμόσφαιρα, τόνο και συναίσθημα και στις δικές σας!

fotografos_gamou_eleni_dona

Φωτογράφος γάμου Ελένη Δόνα

Οι φωτογραφικές γνώσεις, το ταλέντο και η εμπειρία μπορεί να παράγουν πάντα εξαιρετικές φωτογραφίες γάμου, αλλά εάν ψάχνετε το καλύτερο, υπάρχει και ένα βήμα παραπάνω. Αφιερώνοντας λίγα λεπτά παραπάνω στη συζήτηση με τον φωτογράφο του γάμου σας, μπορείτε να ανεβάσετε το αποτέλεσμα ακόμα ψηλότερα. Μην αρκείστε στην απρόσωπη καταγραφή – μειώστε το άγχος σας συζητώντας εκ των προτέρων μαζί μου τα παραπάνω, για να είστε ήσυχοι πως οι φωτογραφικές αναμνήσεις της τελετής και της δεξίωσής σας θα είναι υπέροχη και θα ταιριάζει πραγματικά στο προσωπικό σας γούστο.

Διαβάστε περισσότερα για εμένα και την επαγγελματική μου πορεία ως φωτογράφος γάμου.

Επικοινωνήστε μαζί μου στο eleni@elenidona.eu ή καλέστε με στο 210 6015330

Μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα μου στο Facebook https://www.facebook.com/elenidonaphotography

Summary
Event
Φωτογράφηση Γάμου
Photos by:
Montaz Productions,

no comments

Share on FacebookTweet this PostPin Images to PinterestBack to Top

Εκπληκτικές ιδέες για photobooth στο γάμο σας!

Εκπληκτικές ιδέες για photobooth φωτογραφίες στο γάμο σας!

Η νέα μόδα στους γάμους θέλει ένα photobooth να προσφέρει αξέχαστες στιγμές γέλιου και διασκέδασης στο γάμο σας. Ζευγάρι, φίλοι και συγγενείς έχουν τη δυνατότητα να βγάλουν αυθόρμητες και μοναδικές φωτογραφίες στον γαμήλιο φωτογραφικό θάλαμο. Το απόλυτο εργαλείο διασκέδασης, είναι το photobooth για γάμο.

photobooth για γάμο

photobooth για γάμο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το Photobooth στολίζεται στα χρώματα του γάμου σας ή στήνεται υπαίθρια στον χώρο του γάμου ή της δεξίωσης. Μπορείτε δηλαδή, σε συνεργασία με τον φωτογράφο του γάμου σας, να επιλέξετε το δικό σας backdrop και να βγάλετε φωτογραφίες με μοναδικό φόντο. Υπάρχει τεράστια ποικιλία στο στυλ και στα background του photobooth για να ταιριάξει απόλυτα με τη δική σας προσωπικότητα. Εδώ θα βρείτε μερικές από τις πιο όμορφες και διασκεδαστικές ιδέες για τις photobooth φωτογραφίες σας.

• Ρομαντικό floral.
Ένα διαδεδομένο και αρκετά συχνό backdrop είναι τα λουλούδια. Ένας λουλουδένιος τοίχος αποτελεί το τέλειο φόντο για την τέλεια photobooth φωτογραφία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα αγαπημένα σας λουλούδια ή λουλούδια που ταιριάζουν στη συνολική διακόσμηση του γάμου σας, για να δημιουργήσετε ένα απόλυτα ρομαντικό σκηνικό. Ο γάμος σας θα πάρει αμέσως μια ρομαντική διάσταση και σίγουρα οι φωτογραφίες θα σας μείνουν αξέχαστες.

γαμος photobooth

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

• Vintage τοίχος κτιρίου.
Άλλη μια καλή επιλογή για το φόντο του photobooth είναι ένας απλός τοίχος με τούβλα. Ο συγκεκριμένος τοίχος θα δώσει έναν vintage χαρακτήρα στο γάμο σας. Μπορείτε να ζωηρέψετε λίγο το σκηνικό κρατώντας μικρά πλαίσια μαυροπίνακα, όπου θα γράψετε αστείες φράσεις, αποφθέγματα αγάπης ή μια προσωπική σας στιχομυθία. Έχετε στο νου πως εκτός από το ζευγάρι μπορούν να συμμετέχουν και αγαπημένοι φίλοι ή συγγενείς οι οποίοι θα δώσουν μια άλλη νότα ενθουσιασμού στη φωτογραφία.

• Στυλ Polaroid.
Όλοι θυμόμαστε με νοσταλγία τις στιγμιαίες φωτογραφίες Polaroid οι οποίες σημάδεψαν ολόκληρες γενιές. Αν θέλετε να τιμήσετε αυτό το στυλ φωτογραφίας μπορείτε να επιλέξετε ένα φόντο εμπνευσμένο από αυτές. Το ζευγάρι μπορεί να ποζάρει πίσω από ένα πλαίσιο το οποίο θα παραπέμπει στο διάσημο στυλ φωτογραφιών. Το λευκό πλαίσιο κάτω από τη φωτογραφία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σημειώσεις, όπως το όνομα του ζευγαριού, η ημερομηνία του γάμου ή ο,τιδήποτε άλλο θελήσετε.

• Παίξ’τε με τα υλικά.
Για το σκηνικό του photobooth σας είναι δυνατόν να επιλέξετε ανάμεσα από διάφορα και πολύ όμορφα υλικά. Μια ιδέα για το φόντο σας είναι το ξύλο. Ένα ξύλινο backdrop δίνει μια αίσθηση οικειότητας στο χώρο και αποτελεί μια πολύ «ζεστή» και όμορφη λύση. Άλλο ένα υλικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί είναι το πλαστικό σε όλες του τις μορφές. Ένα λαμπερό φόντο σε ασημί και χρυσούς τόνους θα δώσει έναν αέρα χλιδής στο γάμο σας. Τέλος, μια άλλη λύση είναι το ύφασμα. Μπορείτε να παίξεται με διάφορα υφάσματα και υφές που να ταιριάζουν στο στυλ σας και να συμφωνούν με τη συνολική διακόσμηση του γάμου σας.

photo booth για γάμους

photo booth για γάμους

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

• Κορνίζα.
Εσείς και το άλλο σας μισό μπορείτε να δοκιμάσετε photobooth φωτογραφίες κρατώντας πολύχρωμα πλαίσια. Οι «φορητές» κορνίζες αποτελούν ένα πολύ διασκεδαστικό happening στο γάμο καθώς μπορεί να εξελιχθεί σε παιχνίδι ανάμεσα σε ζευγάρι και καλεσμένους. Αγαπημένοι φίλοι μπορούν να κρατούν την κορνίζα και το ζευγάρι να ποζάρει με χάρη. Φυσικά μπορεί να συμβεί και το αντίθετο.

• Δώστε σημασία στα αξεσουάρ.
Εκτός από το φόντο το οποίο μπορείτε να τροποποιήσετε ανάλογα με τις προσωπικές σας επιθυμίες, μια ιδέα είναι η χρήση άλλων διασκεδαστικών αξεσουάρ. Για παράδειγμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μικρές πινακίδες με αστείες φράσεις, ξύλινο μουστάκι σε στικ για διασκεδαστικούς μορφασμούς, καπέλα, σφυρίχτρες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

Ενδιαφέρεστε να δώσετε μια εντελώς διαφορετική εικόνα στην δεξίωση του γάμου σας? Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες για την ενοικίαση του photobooth για το γάμο σας, στο 210 6015330

 

 

no comments

Share on FacebookTweet this PostPin Images to PinterestBack to Top

Η καλύτερη ώρα για φωτογράφηση γάμου

Golden hour! Η καλύτερη ώρα για φωτογράφιση γάμου.

Η φωτογράφιση γάμου είναι σίγουρα ένα θέμα που απασχολεί το ζευγάρι που πρόκειται να παντρευτεί. Είναι δεδομένο πως όλοι αποζητούν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Πολλοί παράγοντες συμβάλλουν στο αποτέλεσμα που μπορεί να έχει η φωτογράφηση. Ένας σημαντικός και πολυσυζητημένος παράγοντας είναι η γνωστή Golden Hour.

Πρόκειται για μια συγκεκριμένη ώρα της ημέρας κατά την οποία ο ήλιος βρίσκεται σε κοντινή από τον ορίζοντα απόσταση. Αυτό σημαίνει ότι golden hour θεωρείται λίγη ώρα μετά την ανατολή του ηλίου και λίγη ώρα πριν τη δύση του. Εκτιμάται πως τις ώρες που ο ήλιος βρίσκεται σε μικρότερης κλίμακας γωνία με τον ορίζοντα, το φως του είναι πιο απαλό δίνοντας έτσι τον κατάλληλο φωτισμό για μια φωτογράφιση σε εξωτερικό χώρο. Η Golden hour φυσικά διαφέρει από περιοχή σε περιοχή και εξαρτάται τόσο από την περιοχή όσο και από την εποχή. Μιλώντας γενικά, η καταλληλότερη ώρα είναι περίπου 1 ώρα πριν τη δύση ή μετά την ανατολή το καλοκαίρι, αυξανόμενη στις 2 ώρες το χειμώνα. Όλοι οι επαγγελματίες φωτογράφοι γάμου γνωρίζουν την μέθοδο φωτογράφισης κατά τη διάρκεια της golden hour. Τα τελευταία χρόνια οι περισσότεροι φωτογράφοι γάμου προτιμούν να φωτογραφίζουν το ζευγάρι τη συγκεκριμένη ώρα. Ο φυσικός φωτισμός του ήλιου στην golden hour θα δώσει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα στις φωτογραφίες του γάμου σας.

Αφού λοιπόν μάθαμε για την καλύτερη ώρα για φωτογράφιση γάμου, ας μην ξεχάσουμε μερικές μικρές αλλά σημαντικές λεπτομέρειες.

• Είναι λογικό πως η πιο «βολική» Golden hour είναι πριν τη δύση του ηλίου (και όχι μετά την ανατολή) για προφανείς λόγους. Ωστόσο, αυτό είναι μια καθαρά προσωπική επιλογή που θα παρθεί σε συνεννόηση πάντα με το φωτογράφο σας.

• Η φωτογράφιση γάμου πλέον είθισται να γίνεται μέρα διαφορετική από εκείνη του γάμου. Σκεφτείτε όμως και τις φωτογραφίες κατά τη διάρκεια του μυστηρίου. Μια καλή ώρα για να πραγματοποιηθεί και η τελετή του γάμου σας λοιπόν θα ήταν η golden hour.
• Εκτός από το εκπληκτικό αποτέλεσμα στο φωτισμό της φωτογραφίας, η «χρυσή ώρα» έχει πολλά περαιτέρω πλεονεκτήματα, ειδικά το καλοκαίρι. Η ώρα πριν το ηλιοβασίλεμα είναι μια ώρα που η θερμοκρασία αρχίζει να πέφτει κάνοντας πιο άνετη τη φωτογράφισή σας. Η υπερβολική ζέστη σίγουρα δεν είναι σύμμαχος για τη φωτογράφιση του γάμου σας.

Συζητήστε πολύ καλά με το φωτογράφο σας ώστε να γνωρίζετε την ακριβή ώρα και το μέρος. Καλό θα ήταν να είστε έτοιμοι και στην ώρα σας για να μην χάσετε πολύτιμο χρόνο. Θα μπορέσετε έτσι να εξερευνήσετε τον χώρο, να πετύχετε περισσότερα κλικ και να έχετε έτσι περισσότερες επιλογές και πιθανότητες για την τέλεια φωτογραφία.

Η Golden hour είναι σίγουρα η πιο μαγική ώρα για τη φωτογράφιση του γάμου σας. Να λοιπόν που ακόμη και η ώρα που θα επιλέξετε θα κρίνει το αποτέλεσμα. Είναι μια από τις στιγμές που, όντως, το timing μετράει.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την φωτογράφηση του γάμου σαςεπικοινωνήστε μαζί μας

no comments

Share on FacebookTweet this PostPin Images to PinterestBack to Top

Πώς να επιλέξετε φωτογράφο γάμου

Η φωτογράφιση του γάμου τους, είναι σίγουρα ένα θέμα που απασχολεί τα περισσότερα ζευγάρια. Οι φωτογραφίες γάμου είναι το ζωντανό ενθύμιο της πιο ευτυχισμένης στιγμής στη ζωή ενός ζευγαριού. Γι’ αυτό το λόγο, οι μελλόνυμφοι επιζητούν το τέλειο αποτέλεσμα. Πολλοί παράγοντες συμβάλλουν στο αισθητικό αποτέλεσμα της φωτογράφησης. Το περιβάλλον της φωτογράφισης, ο τόπος που θα επιλεγεί, η διάθεση των νεόνυμφων. Ωστόσο, ένας παράγοντας μπορεί να εξαρτηθεί καθαρά από δική σας επιλογή, κι αυτός είναι ο φωτογράφος γάμου.
Εδώ θα βρείτε κάποιες μικρές μεθόδους , ώστε να επιλέξετε τον πιο κατάλληλο και ικανό φωτογράφο γάμου.

• Βρείτε το δικό σας, προσωπικό στυλ.

Πριν βιαστείτε να επιλέξετε φωτογράφο γάμου, θα πρέπει να αναζητήσετε και να βρείτε το προσωπικό σας στυλ ή τον προσωπικό τόνο που θα συνοδεύει τις φωτογραφίες στο γάμο σας. Είναι σημαντικό, πριν απευθυνθείτε στον επαγγελματία φωτογράφο γάμου, να έχετε τη δική σας πρόταση για τη φωτογράφιση. Υπάρχουν πολλά στυλ φωτογράφισης τα οποία ενδέχεται να σας εμπνεύσουν. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ρομαντικό, δυναμικό, vintage, θεματικό, μοντέρνο στυλ. Αν το προσωπικό σας στυλ δεν μπορεί να καταπιεστεί σε νόρμες, ακολουθείστε το! Οι φωτογραφίες του γάμου σας αν μη τι άλλο πρέπει να εκπροσωπούν εσάς και την προσωπικότητά σας καθώς αποτελούν το μοναδικό και μόνιμο ενθύμιο του γάμου σας!

• Δουλειά για το σπίτι.

Η αναζήτηση φωτογράφου γάμου θα πρέπει να ξεκινήσει από το σπίτι. Η έρευνα αγοράς στις μέρες μας γίνεται με μεγάλη ευκολία από το σπίτι. Κάθε επαγγελματίας στο χώρο της φωτογράφισης γάμου έχει προσωπικό ιστότοπο με πληροφορίες και δείγματα από τη δουλειά του. Ξεκινήστε την έρευνα σας από εκεί. Αναζητήστε πληροφορίες για υποψήφιους φωτογράφους γάμου και δείτε δείγματα δουλειάς του. Μπορείτε να πάρετε συστάσεις για φωτογράφους γάμου από γνωστούς και φίλους σας και να αρχίσετε την αναζήτηση από εκεί. Αν ψάχνετε για κάτι διαφορετικό, το διαδίκτυο θα είναι πολύτιμος βοηθός σας, καθώς θα σας παρέχει τεράστια ποικιλία αποτελεσμάτων.

• Δείτε ολοκληρωμένα άλμπουμ γάμου.

Ένα πράγμα που πρέπει να κάνετε πριν επιλέξετε φωτογράφο γάμου, είναι να δείτε ολοκληρωμένα άλμπουμ γάμου από επαγγελματίες του χώρου. Αν η αναζήτησή σας έχει αφετηρία το διαδίκτυο, είναι βέβαιο πως θα βρείτε αν όχι ολοκληρωμένα, μέρη από άλμπουμ γάμου. Οι περισσότεροι φωτογράφοι αναρτούν φωτογραφίες γάμου, διαθέσιμες για νέους ενδιαφερόμενους. Αν προτιμάτε την προσωπική επαφή με το φωτογράφο, είναι δυνατό να επισκεφθείτε προσωπικά κάποιον επαγγελματία και να αναζητήσετε εκεί κάποια δείγματα.

• Συγκρίνετε πακέτα.

Για να επιλέξετε φωτογράφο γάμου θα πρέπει να λάβετε υπ’ όψιν σας παράγοντες όπως η τιμή και η ποιότητα εργασίας. Οι παράγοντες αυτοί είναι δυνατόν να ελεγχθούν μόνο με έναν τρόπο. Σύγκριση πακέτων. Ο φωτογράφος γάμου στον οποίον θα απευθυνθείτε, θα σας δώσει μια τιμή και ένα πλάνο για ένα ολοκληρωμένο πακέτο γάμου. Για παράδειγμα, το πακέτο μπορεί να περιλαμβάνει φωτογράφιση πριν, κατά τη διάρκεια, και μετά το μυστήριο, προκαθορισμένη φωτογράφιση του ζευγαριού σε στιγμή μεταγενέστερη του γάμου, βιντεοσκόπηση, δημιουργία κάδρου ή άλμπουμ γάμου. Μαζί με τις υπηρεσίες του πακέτου θα σας δοθεί και η τιμή του. Θα ήταν καλό να συγκρίνετε όχι μόνο τιμές αλλά κυρίως ποιότητα.

• Μικρές λεπτομέρειες.

Πριν την τελική απόφαση αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι οι λεπτομέρειες. Μη βιαστείτε να επιλέξετε λοιπόν πριν κάνετε νύξη για αυτές τις μικρές λεπτομέρειες. Αρχικά ο φωτογράφος γάμου θα πρέπει να σας έχει ενημερώσει πλήρως για όλα τα στάδια της φωτογράφισης. Αντίστοιχα κι εσείς θα πρέπει να ακολουθείτε τις οδηγίες του για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Μην θεωρήσετε ανούσιο το ότι φωτογράφος σας θα πρέπει να σας εμπνέει εμπιστοσύνη και εκτίμηση. Μόνο έτσι θα επιτύχετε μια καλή συνεργασία και φυσικά το τέλειο αποτέλεσμα. Αυτό που επίσης θα πρέπει να γνωρίζετε είναι ο χρόνος εκπλήρωσης της εργασίας, τα δικαιώματα σας σε σχέση με την πνευματική ιδιοκτησία φωτογραφιών και η ποιότητα φωτογραφικών υλικών.

• Τελική απόφαση.

Αν έχετε ακολουθήσει όλα τα παραπάνω βήματα, είστε κάτι παραπάνω από έτοιμοι να επιλέξετε φωτογράφο γάμου. Η απόφασή σας θα πρέπει να εξαρτηθεί και να πληρεί όλους τους παραπάνω παράγοντες. Μην ξεχνάτε όμως πως άλλο ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο για την επιλογή φωτογράφου γάμου είναι η φήμη. Ρωτήστε για να μάθετε για επαγγελματίες και φυσικά μην επαναπαυθείτε μονάχα σε αυτό. Η επιλογή είναι δική σας!

no comments

Share on FacebookTweet this PostPin Images to PinterestBack to Top

Καλή αρχή!

Ευχαριστώ πολύ που επισκεφτήκατε το blog μας.

Απο εδώ θα ενημερώνεστε για τις υπηρεσίες μας, σχετικά με την φωτογράφηση γάμου και την βιντεοσκόπηση.

Σας ευχαριστώ και πάλι

Ελένη Δόνα

no comments

Share on FacebookTweet this PostPin Images to PinterestBack to Top
UA-36873245-1