• Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Subscribe by email
  • RSS

Φωτογράφηση του γάμου σας

Η φωτογράφηση του γάμου σας αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια στην υπόθεση «γάμος». Αναλογιστείτε για λίγο, πόσες φωτογραφίες γάμου σας έχουν παρουσιάσει φίλοι και συγγενείς. Πόση αξία απέκτησε η γαμήλια φωτογραφία της γιαγιάς σας, για παράδειγμα, στο πέρασμα του χρόνου; Και πόσο σημαντικό ήταν για εσάς να την δείτε; Οι φωτογραφίες γάμου αποτελούν ένα μόνιμο και ανεκτίμητο ενθύμιο της σημαντικότερης μέρας της ζωής σας.

Φωτογράφηση γάμου κτήμα Γρέγου

• Η αξία της φωτογράφισης γάμου.

Η φωτογράφιση γάμου τα τελευταία χρόνια γνωρίζει μεγάλη ακμή, γεγονός το οποίο είχε διττά αποτελέσματα. Ναι μεν, η φωτογραφία άρχισε να έχει την αξία που της πρέπει αλλά κατέληξε να αποκτά κερδοσκοπικό χαρακτήρα με σκοπό την εκμετάλλευση και όχι το αισθητικό και καλλιτεχνικό αποτέλεσμα. Η φωτογραφία είναι πολλά περισσότερα από ένα τυπωμένο χαρτί. Όταν αντιμετωπίζεται με αγάπη και μεράκι αποκτά χαρακτήρα και συναισθήματα. Έτσι ακριβώς μεταχειριζόμαστε μια φωτογράφιση γάμου. Σκοπός μας είναι η καλύτερη δυνατή απαθανάτιση του γάμου και η ανάδειξη των καλύτερων και συναισθηματικότερων στιγμών σας. Η αξία της φωτογράφισης γάμου φαίνεται με το χρόνο επομένως η επιλογή φωτογράφου θα πρέπει να γίνει πολύ προσεκτικά. Σκεφτείτε! Η φωτογράφιση γίνεται μονάχα μια φορά…

Φωτογράφηση γάμου Γλυφάδα

• Τι κάνουμε εμείς για εσάς.
Οι υπηρεσίες που παρέχονται από την εταιρία “Eleni Dona Wedding Photography” χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα και έξοχο αισθητικό αποτέλεσμα. Κύριο μέλημά μας είναι η επικοινωνία με το ζευγάρι και η κατανόηση των επιθυμιών του. Μαζί δουλεύουμε ώστε να επιτευχθεί το τέλειο αποτέλεσμα. Οι υπηρεσίες μας αποτελούνται από:

Φωτογράφιση γάμου: Αναλαμβάνουμε την πλήρη φωτογραφική κάλυψη του γάμου σας. Ο φωτογραφικός φακός ακολουθεί το ζευγάρι από την προετοιμασία πριν το μυστήριο και καθ’ όλη τη διάρκειά του, απαθανατίζοντας όλες εκείνες τις ξεχωριστές στιγμές που πάντα θα θέλετε να θυμάστε. Το ίδιο φυσικά γίνεται και στη δεξίωση που θα ακολουθήσει την τελετή. Η πρότασή μας για τη φωτογράφιση είναι μια μίξη των κύριων στυλ μιας φωτογράφισης γάμου (κλασικό, φωτορεπορτάζ, μοντέρνο). Κατ’ αυτόν τον τρόπο ο γάμος σας φωτογραφίζεται πιο ολοκληρωμένα. Έτσι το γαμήλιο άλμπουμ θα απαρτίζεται από τις κλασικές, οικογενειακές φωτογραφίες γάμου που δε θα έπρεπε να λείπουν, από κάποιες αυθόρμητες στιγμές τις οποίες θα έχει αιχμαλωτίσει ο φακός αλλά και από φωτογραφίες που, σύμφωνα με τις υποδείξεις της φωτογράφου, θα μοιάζουν σα να έχουν βγει από σελίδες περιοδικού. Καμία στιγμή δε θα χαθεί στο χρόνο, κανένα συναίσθημα δε θα μείνει στην αφάνεια, καμία ανάμνηση δε θα ξεχαστεί.

Φωτογραφιση γάμου Βάρκιζα

Φωτογραφιση γάμου Βάρκιζα

After wedding φωτογράφιση: Η φωτογράφιση γάμου δε σταματά μόνο στην τελετή! Το ζευγάρι σε συνεργασία με τη φωτογράφο επιλέγει ένα αγαπημένο μέρος για μια καλλιτεχνική next day φωτογράφιση. Κατά τη διάρκεια της λήψης το ζευγάρι θα ξεφύγει από τα στημένα, κλασικά πρότυπα, θα αυτοσχεδιάσει, θα δοκιμάσει νέες πόζες. Η φωτογράφος πάντα θα προτείνει και θα φροντίζει καλλιτεχνικές αλλά και τεχνικές λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά. Η ημερομηνία και ώρα της φωτογράφισης είναι δυνατό να προσδιοριστεί πριν αλλά και μετά το γάμο. Η επιλογή τόπου εξαρτάται από τις δικές σας προτιμήσεις. Το στήσιμο, η ενδεχόμενη διακόσμηση, το ντύσιμο (καθώς μπορεί να διαφέρει από νυφικό και κοστούμι), το στυλ θα συζητηθούν λεπτομερώς με την φωτογράφο. Κι όλα τα φώτα θα είναι πάνω σας!

φωτογράφηση γάμου Σαντορίνη

φωτογράφηση γάμου Σαντορίνη

– Βίντεο Γάμου: Το βίντεο γάμου αποτελεί ένα άλλο μεγάλο κομμάτι της τελετής. Η βιντεοσκόπηση έχει σκοπό την καταγραφή των γαμήλιων γεγονότων σε υψηλής ανάλυσης βίντεο και την όσο καλύτερο δυνατή απόδοση του γάμου ως συνολικού γεγονότος. Στις υπηρεσίες της “Eleni Dona Wedding Photography” περιλαμβάνεται και η επαγγελματική βιντεοσκόπηση του γάμου σας. Οπτικοακουστικό υλικό όλης της διαδρομής του ζευγαριού από την ετοιμασία, στην εκκλησία και έπειτα στη δεξίωση, θα αποδοθεί καλλιτεχνικά σε ένα ξεχωριστό βίντεο γάμου. Συμβουλή μας είναι και πάλι η μίξη διάφορων στυλ βιντεοσκόπησης (κλασικό, κινηματογραφικό, αφηγηματικό). Όλες οι ευτυχισμένες και γεμάτες συναίσθημα στιγμές θα καταγραφούν και θα σας θυμίζουν πάντα το γάμο σας.

Η σωστή επιλογή φωτογράφου γάμου είναι το παν! Ο επαγγελματισμός και η τεχνική κατάρτιση παίζουν ύψιστο ρόλο στο αποτέλεσμα και η επιλογή σας θα είναι μια και τελεσίδικη. Δείτε δείγματα εργασίας, αναζητήστε φωτογραφίες και δείτε τη διαφορά!

Φωτογραφηση γάμου Άγιος Γεώργιος Καβούρι

Η φωτογράφος Ελένη Δόνα «υπηρετεί» την τέχνη της φωτογραφίας πάνω από 12 χρόνια. Ασχολείται αποκλειστικά με τη φωτογράφιση γάμου από το 2000 και είναι μέλος σε μεγάλες ομοσπονδίες φωτογράφων γάμου. Απαθανατίζει μοναδικές στιγμές γεμάτες συναίσθημα και ομορφιά, με αστείρευτο πάθος και μεγάλο σεβασμό προς το ζευγάρι και την οικογένειά του. Βιώνει μαζί με το ζευγάρι τις τόσες υπέροχες στιγμές και βλέποντας με τα μάτια της καρδιάς «αιχμαλωτίζει» μοναδικές εικόνες στο φακό της. Αντιμετωπίζει τη φωτογραφία όπως της αξίζει, πέρα από κερδοσκοπικούς και ωφελιμιστικούς παράγοντες, ως τέχνη!

Η φωτογραφία είναι τέχνη! Η τέχνη είναι συναισθήματα και τα συναισθήματα είναι οι άνθρωποι, εσείς!

Βρείτε μας στην σελίδα μας στο Facebook

Summary
Article Name
Φωτογράφηση γάμου
Author
Description
Η φωτογράφηση του γάμου σας αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια στην υπόθεση «γάμος». Οι φωτογραφίες του γάμου σας, θα αποτελούν ένα μόνιμο και ανεκτίμητο ενθύμιο της σημαντικότερης μέρας της ζωής σας. Η Ελένη Δόνα ασχολείται αποκλειστικά με τη φωτογράφιση γάμου από το 2000

no comments

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

UA-36873245-1